4 annosta
Ruskista jauheliha kattilan pohjassa. Lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli ja mausteet paistumaan hetkeksi. Lisää punajuurisose, vesi ja liemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi.
Lisää kasvissuikaleet ja keitä 5 minuuttia. Kaada kookosmaito keittoon ja kuumenna keitto vielä kerran.
Tarjoa persiljasilpun ja jogurttisilmän kanssa.
”Olen innostunut kovasti viime aikoina punajuuresta. Hamstratessani punajuurireseptejä oli tämä ylivoimaisesti paras. Ehkä vaikeinta koko reseptissä oli punajuuri-perunasoseen metsästys Citymarketista. Voisi kuvitella että sitä säilytettäisiin pakastealtaassa tai kenties valmisruokien joukossa, mutta yllätykseni oli suuri kun löysin edellä mainitun tuotteen kasvisosastolta porkkanoiden vierestä! Vaikka keiton ulkonäkö ei ole silmiä hivelevä, on maku sitäkin parempi. Varsinkin jogurttisilmän kanssa, se kuuluu keittoon ehdottomasti.”