Täyte:
300g tuorejuustoa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
2 levyä pandan valkosuklaata
2 tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä
3 dl kuohukermaa
Maraboun minttusuklaata/Mariannerouhetta
Liivatelehdet laitetaan kylmään veteen( n. 1 1/2dl riittää) lötkistymään noin 10min ajaksi. Munista erotellaan keltuaiset ja valkuaiset. Keltuainen, tuorejuusto ja sokerit sekotetaan tasaiseksi möhnäksi ja lisätään sula suklaa.Vatkataan kerma vaahdoksi. Vatkataan myös valkuainen vaahdoksi.
Liivatelehdistä puristetaan vedet pois ja lisätään kiehuvaan veteen(liukenevat kokonaan), tilkan pitäisi riittää 🙂 Liivateseos yhdistetään suklaaseokseen kuin myös kermavaahtoseos. Lopulta myös valkuaisvaahto lisätään. Tässä vaiheessa oon lisänny minttusuklaata tai mariannea rouheena seokseen. Seos kaadetaan pohjan päälle ja koko höskä laitetaan jääkaappiin jähmettymään yön yli tai pakastimeen noin kolmeksi tunniksi